ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τους συνέτριψε η διάγνωση οφθαλμίατρου λίγο πριν τον γάμο (pics)

Παραμορφώθηκε το πρόσωπο του 20χρονου

24news team

Για διακοπές στην Κύπρο, βρέθηκαν τον Ιούλιο του 2019 ο Τουρκοκύπριος Kayra και η σύντροφός του Αριόνα, λίγο πριν παντρευτούν. Το ζευγάρι διέμενε στο Λονδίνο.

Ωστόσο, δυστυχώς, οι διακοπές τους δεν θα εξελίσσονταν όπως τις ονειρεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Kayra εμφάνισε κάποια συμπτώματα στο μάτι του, τα οποία ήταν ανησυχητικά και μαζί με την σύντροφό του επισκέφθηκαν οφθαλμίατρο στην Κύπρο.

Ο οφθαλμίατρος παρατήρησε ότι η μία πλευρά του προσώπου του 20χρονου, ήταν σχεδόν παράλυτη και τους παρέπεμψε σε γιατρό νοσοκομείου για εξειδικευμένες εξετάσεις, από όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός έφερε όγκο στον εγκέφαλο.

Επρόκειτο για μια μορφή όγκου που ξεκινά από το κεντρικό νευρικό σύστημα και συνήθως είναι πάντα ταχέως αναπτυσσόμενη και επιθετική.

Όπως περιέγραψε η σύντροφός του, μετά την διάγνωση υπέστη κρίση πανικού και ήταν σε άρνηση, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.

«Σε κάποιο σημείο, ρώτησα ακόμη και αν θα μπορούσε να γίνει μεταμόσχευση εγκεφάλου και ήθελα να του δώσω το μυαλό μου» ανάφερε σε δηλώσεις της η Αριόνα, συγκινώντας.

Το ζεύγος, αφού του επιτράπηκε, στα τέλη Ιουλίου επέστρεψε στο Λονδίνο και μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Μέσα στην επόμενη βδομάδα έγινε βιοψία για επιβεβαίωση, ξεκινώντας παράλληλα ακτινοθεραπείες.

Ο Kayra αφού χειρουργήθηκε, πλήγηκε από μια λοίμωξη και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην εντατική.

Οι ατυχίες όμως για τον 20χρονο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» στον νεαρό χορηγήθηκε μια μορφή χημειοθεραπείας, από την οποία αποκόμισε διάφορες παρενέργειες και μετά από λίγο διάστημα, το εν λόγω φάρμακο αποσύρθηκε από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού κρίθηκε αναποτελεσματικό.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν τον 20χρονο, ανακοίνωσαν στην σύντροφό του ότι δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει και της εξήγησαν ότι πρέπει να ξεκινήσει να προετοιμάζεται γι’ αυτή την εξέλιξη, ωστόσο η Ariona δεν ήθελε να «εγκαταλείψει την μάχη».

Η Ariona άρχισε να ερευνά τις θεραπείες στο εξωτερικό και δημιούργησε μια σελίδα «GoFundMe» για να στείλει τον Kayra στη Γερμανία.

Ο Kayra την ημέρα του Βαλεντίνου του 2017 είχε κάνει πρόταση γάμου στην Ariona, ωστόσο δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την αρνητική εξέλιξη. 

Δυστυχώς, ο Kayra  «έσβησε» στις 26 Νοεμβρίου 2020. Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα social media, η σύντροφός του.

Συγκεκριμένα η Ariona έγραψε: «Θέλω να ανακοινώσω το θάνατο του Kayra. Λυπούμαστε όλοι, ο πόνος μας είναι απίστευτος. Θα πρέπει να μείνω μακριά από όλους για δύο ή τρεις εβδομάδες για να αντιληφθώ τι συμβαίνει. Μόλις είμαι έτοιμη, θα ξεκινήσω μια φιλανθρωπική εκστρατεία για την κηδεία μέσω του «GoFundMe» και θα ενημερώσω όλους. Ο Kayra θα είναι πάντα μέρος μου, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X