ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν και τον έγραψαν για άσκοπη κυκλοφορία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Καταζητούνται άλλοι τρεις

Θύμα επίθεσης και ληστείας από ομάδα νεαρών κατήγγειλε πως έπεσε χθες βράδυ 30χρονος, ο οποίο διακινείτο με ποδήλατο στον ποδηλατόδρομο του Γραμμικού Πάρκου Γαρύλλη, στη Λεμεσό. Για την υπόθεση συνελήφθηκαν δυο νεαροί, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, δυο ανήλικοι ανακρίθηκαν, ενώ καταζητούνται ακόμη τρεις νεαροί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος διακινείτο στον ποδηλατόδρομο στις 23:00, κατά παράβαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου και όπως ανέφερε, δέχθηκε επίθεση από επτά νεαρούς, ένας εκ των οποίων του έκλεψε το πορτοφόλι.

Ο 30χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ιατρός διέγνωσε ότι αυτός υπέστη κάταγμα στη μύτη και αφού έτυχε περίθαλψης, πήρε εξιτήριο, ενώ καταγγέλθηκε από την Αστυνομία για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 17χρονου και 16χρονου και συνελήφθηκαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση τους.

Στοιχεία προέκυψαν και εναντίον δύο 13χρονων, οι οποίοι επίσης εντοπίστηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και αφού ανακρίθηκαν επέστρεψαν στις οικείες τους. Άλλα τρία πρόσωπα, επίσης νεαροί, καταζητούνται από την Αστυνομία.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που συνδράμει στις αστυνομικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X