ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έψαχναν στην Ελλάδα για εγκληματική οργάνωση

Τον εντόπισαν στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 58χρονο

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 58 χρόνων, βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν οι Αρχές της Ελλάδας εναντίον του 58χρονου, σχετικά με υπόθεση συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που επεδίωκε την τέλεση κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συγκεκριμένα κάνναβης. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν την περίοδο από τον Δεκέμβριο, 2017, μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου, 2018, στην Ελλάδα.

Μέσω της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, του Αρχηγείου Αστυνομίας, το ένταλμα που εξέδωσαν οι Αρχές της Ελλάδας διαβιβάστηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού και γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου εκζητούμενου.

Ο 58χρονος παρουσιάστηκε στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για σκοπούς έναρξης της Δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στις Αρχές της Ελλάδας. Αφού το Δικαστήριο όρισε την επόμενη δικάσιμο στις 05 Μαΐου, διέταξε όπως ο 58χρονος αφεθεί ελεύθερος, με όρους για εξασφάλιση της παρουσίασής του ενώπιον του Δικαστηρίου για συνέχιση της διαδικασίας.

Ο 58χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού εκπλήρωσε τους όρους του Δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X