ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έπιασαν εν δράσει, το «πάτησε», αλλά δεν ξέφυγε

«Επαγγελματίας» κλέφτης πιάστηκε στα πράσα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση, 49χρονος από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κλοπής από αυτοκίνητο και παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Συγκεκριμένα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων και του ΟΠΕ Πάφου, είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης στην επαρχία Πάφου, όπου είχαν παρατηρηθεί κρούσματα κακόβουλων ζημιών και κλοπών από αυτοκίνητα. 


Μέχρι απόψε η ταλαιπωρία στο κέντρο της Λευκωσίας


Γύρω στις 1.50 μ.μ. χθες, θεάθηκε άγνωστο πρόσωπο να ελέγχει σταθμευμένα οχήματα και σε κάποια στιγμή, να σπάζει παράθυρο αυτοκινήτου και να παίρνει από μέσα μια γυναικεία τσάντα.

Τα μέλη της Αστυνομίας κινήθηκαν προς το μέρος του και μόλις το άγνωστο πρόσωπο τους αντιλήφθηκε, εισήλθε στο αυτοκίνητό του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα απομακρύνθηκε από τη σκηνή για να ανακοπεί από περίπολο της Αστυνομίας που βρισκόταν στο σημείο.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 49χρονο από την επαρχία Πάφου ενώ από έρευνα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε μια γυναικεία τσάντα η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και άλλα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αργότερα αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτριά τους. 

Εντός του αυτοκινήτου του 49χρονου εντοπίστηκε επίσης ένα μαχαίρι με σταθερή λεπίδα και ένα κατσαβίδι.

Εναντίον του 49χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για άλλες 12 υποθέσεις πρόκλησης κακόβουλων ζημιών και κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 27/1/2019 – 13/4/2019. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X