ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άκαρπες οι έρευνες για την βαλίτσα της φρίκης - Τα επόμενα βήματα

Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν στις 16:45 το απόγευμα οι σημερινές έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη», στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και ανάσυρσης της τρίτης βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.


Έτσι σκότωσαν τον 29χρονο στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε τρεις (Φωτογραφίες)


Κατά τις σημερινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν τρεις καταδύσεις, με τους δύτες με σκάφανδρο να φτάνουν σε βάθος μέχρι 18 μέτρα. Η πρώτη κατάδυση πραγματοποιήθηκε στα ανοίγματα νότια της λίμνης και σε βάθος 10 μέτρων. Η δεύτερη στο σηματοδοτημένο τετράγωνο, νοτιανατολικά της λίμνης και η τρίτη, στο ίδιο σημείο με τη δεύτερη και με απόκλιση προς το δυτικό μέρος της λίμνης, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το δεύτερο τσιμεντομπλόκ.


Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί. Σήμερα η ομάδα των δυτών είχε ενισχυθεί και με τέταρτο δύτη, ο οποίος πραγματοποίησε την τρίτη και τελευταία κατάδυση .

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να ξεκινήσει με την βοήθεια του Τμήματος Χωρομετρίας η σηματοδότηση κρίσιμων σημείων, με βάση τα όσα κατέγραψε τις προηγούμενες μέρες το σόναρ, στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X