ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παρασκήνιο της εξαφάνισης του δευτέρου θύματος

Όσα παραδέχθηκε ο «Ορέστης» στις καταθέσεις του

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια, μετά τις δύο, μέχρι στιγμής, παραδοχές για την διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων κατά των Marry Rose και Arian Palanas Losano, από τον 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς. 

Οι πληροφορίες σε σχέση με την εξαφάνιση του δευτέρου θύματος, αναφέρουν ότι αυτή συνέβη ενώ η 28χρονη βρισκόταν σε διακοπές μαζί με φίλη της, στις Πλάτρες. Η κοπέλα έφυγε, αφού ενημέρωσε τους εργοδότες της, ωστόσο, αργότερα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα η εργοδότριά της να επικοινωνήσει με την φίλη της. Η τελευταία φέρεται να είχε αναφέρει ότι ούτε η ίδια γνώριζε πού βρισκόταν.

Να σημειωθεί ότι η Arian Palanas Lozano εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην οικία πρώην βοηθού αρχηγού Αστυνομίας.


Μιτσερό: Έφτασαν κάμερες από ιδιωτική εταιρεία (Pics)


Την σκότωσε πάνω στην ερωτική επαφή

Στο δικαστήριο ως μάρτυρας παρουσιάστηκε ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης του ΤΑΕ Λευκωσίας ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα της πρώτης εύρεσης πτώματος. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο ύποπτος παραδέχθηκε τον φόνο της Μαρί Ρόουζ σε θεληματική κατάθεση. Ο ύποπτος ανέφερε επίσης σε θεληματική κατάθεση ότι γνώρισε μέσω badoo την δεύτερη νεκρή. Είπε ότι την έπνιξε κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Με λεπτομέρειες στην θελιματική κατάθεσή του ο 35χρονος στις 20/04 εξιστόρισε όλο το χρονικό φρίκης. Με βάση τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, περί τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου 2018, γνώρισε την Αριάν Παλάνας μέσω badoo, την μετέφερε στο σπίτι του, όπου είχαν ερωτική επαφή κατά την διάρκεια της οποίας την έπνιξε. Μετά την έδεσε και την μετέφερε στο μεταλλείο Κοκκινόγειας και την πέταξε στο φρεάτιο.


Φωτογραφίες των χώρων των εγκλημάτων του αναρτούσε ο «Ορέστης» (Pics)


Θα πραγματοποιηθούν νέες έρευνες στα οχήματα του και νέες έρευνες των συσκευών του. Έρευνες θα πραγματοποιηθούν και γενικότερα, με την συνδρομή της Ιντερπόλ και του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Υπάρχει ανακριτικό έργο που δεν έχει συμπληρωθεί, ανέφερε ο κ. Γιωρκάτζης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X