ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αντίο του Μάρκου Τράγκολα

«Όλους σας ευχαριστώ»

Ο Μάρκος Τράγκολας, ο άνθρωπος που υπηρέτησε το Πυροσβεστικό σώμα με όλο του το «είναι» σήμερα είπε το τελευταίο του αντίο.

Με ένα ομολογουμένως συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Η ανάρτηση

«Τελευταία μέρα στο γραφείο και τελευταίες ώρες στην Υπηρεσία . 1.3.1979 _ 31.7.2019.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά , τις γυναίκες και άντρες συνάδελφους μου για την συνεργασία και τα όσα ζήσαμε μαζί, τον απλό πολίτη για την αγάπη του προς την Υπηρεσία και το πρόσωπο μου. Τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπο μου από αναλήψεως των καθηκόντων του το 2013 και τον διαβεβαιώ ότι αν χρειαστεί τις οποίες υπηρεσίες μου σε θέματα των αρμοδιοτήτων μου ως Σύμβουλος , είμαι έτοιμος ΑΜΙΣΘΙ να προσφέρω! Ευχαριστώ επίσης τον τέως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κον Ιωνά Νικολάου και νυν Γεώργιο Σαββίδη , τους Γενικούς Διευθυντές ιδιαίτερα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και του Υπουργείου Εσωτερικών ,τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη και λοιπή Ηγεσία της Αστυνομίας, Αστυνομικούς Διευθυντές και τα υπόλοιπα μέλη της, τους συνεργάτες στην αντιμετώπιση καταστροφικών συμβάντων , όπως Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Δασών , Διοικητή και προσωπικό Πολιτικής Άμυνας , Έπαρχους και προσωπικό Επαρχιακών Διοικήσεων, Διοικητή και προσωπικό ΚΣΕΔ , Προϊστάμενη και προσωπικό Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Προϊστάμενο και Προσωπικό Ταμείου Θήρας, Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας , τους εθελοντές της πολιτικής Άμυνας , του ΕΤΕΑ, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας των Κοινοτικών Συμβουλίων και του Σωματείου Πυροσβεστών Κόσμου. Επιπρόσθετα θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την συνεργασία που είχαμε για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Η κάθε αλλαγή δεν είναι πρόοδος όμως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος χωρίς αλλαγή !

Εύχομαι υγεία σε όλους με αγάπη και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην πατρίδα μας».

Με την σειρά του το 24news ανταποδίδει τις ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία.

Κύριε Τράγκολα ευχόμαστε τα καλύτερα.

Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανήρτησε φωτογραφίες από την στιγμή που αποχαιρετά τον ηγέτη της σε κλίμα συγκίνησης. 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X