ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το 1ο epic Street Fest ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Κάτι μοναδικό έγινε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στην οδό Κωστάκη Παντελίδη

Το epic Street Fest τα είχε όλα και στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών. Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο στη νέα πλατεία Ελευθερίας η οποία φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά, και στην οδό Κωστάκη Παντελίδη, όπου πάνω από 2000 κόσμου παρά την βροχή, παρευρέθηκαν για να φάνε, να πιούν, να δουν street performance αλλά και για να διασκεδάσουν υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών τεσσάρων μοναδικών DJs.

Από τις 5 το απόγευμα τα περίπτερα από δέκα κορυφαία μαγαζιά του νησιού (το καθένα ξεχωριστό στο είδος του) ήταν έτοιμα, και προσέφεραν στον κόσμο φαγητό, λιχουδιές και ποτό. Tα ζουμερά burgers, η ζεστή μανιταρόσουπα και οι γλυκές λιχουδιές κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς και οι μπίρες, τα κρασιά από τα τρία διακεκριμένα οινοποιεία της Κύπρου και τα cocktails είχαν επίσης την τιμητική τους.

Τέσσερεις από τους καλύτερους DJs του νησιού, οι Jimmy D, Bkas, Panais Plays και Anthony 642, διαδέχονταν ο ένας τον άλλον παίζοντας μουσική από το stage του Deejay 93.5 και με τους όμορφους ήχους να διαχέονται στον χώρο η γιορτινή διάθεση του κόσμου ανέβηκε στα ύψη.

Το street performance δημιούργησε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα καθώς η οδός γέμισε με σαπουνόφουσκες που αιωρούνταν σε όλο τον χώρο, ενώ το fire show τράβηξε το ενδιαφέρον και εντυπωσίασε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Πέραν από τον σκοπό της διασκέδασης, υπήρξε και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της όλης διοργάνωσης. Χάρη στη συμμετοχή του κόσμου και στην συμβολή της epic, συγκεντρώθηκε , το ποσό των 2184 ευρώ, το οποίο θα δοθεί στο Στήριγμα Ζωής Παλιομετόχου, βοηθώντας έτσι στο δύσκολο έργο στήριξης παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Συμμετείχαν τα μαγαζιά:
Beer Shop by Moondog’s
Barrel House
Library Gin Garden
Παλαιά Πινέζα
Moondog's bar and Grill
Τhe Pot Belly
Pasta Strada
Hans and Gretel
Foco & Brasa

Συμμετείχαν τα οινοποιεία:

Τσιάκκας
Βλασίδης
Αργυρίδης

Συμμετείχαν οι Djs:
Jimmy D
Bkas
Panais Plays
Anthony 642
Mε την στήριξη της Eλληνικής Τράπεζας και την υποστήριξη του δήμου Λευκωσίας

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X