ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την σκότωσε με πάνω από 20 μαχαιριές - Αυτό είναι το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νεκροτομή επί των σορών για το άγριο φονικό στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η γυναίκα φέρει πάνω από 20 μαχαιριές ενώ ο άντρας φέρει 15 μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το σενάριο να σκότωσε την 46χρονη, ο 64χρονος άνδρας και στην συνέχεια να έβαλε τέρμα στην ζωή του είναι το επικρατέστερο μετά και την ολοκλήρωση της νεκροτομής στις δύο σορούς.

Τους εντόπισαν νεκρούς σε διαφορετικά δωμάτια 

Όλα ξεκίνησαν στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (31/5). Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία και έσπευσε στην οικία που βρίσκεται στην οδό Περικλέους. Εκεί εντόπισαν νεκρή 46χρονη γυναίκα και λίγο αργότερα σε άλλο δώματιο, νεκρό 64χρονο άνδρα. Πρόκειται για γυναίκα, 46 χρόνων από το Βιετνάμ και άνδρα από την Ρουμανία, 64 χρόνων.

Ένοικος του διαμερίσματος είναι η 46χρονη, ενώ ο 64χρονος διαμένει στην Λευκωσία. Πραγματοποιούνται εξετάσεις για να διαφανεί ποια σχέση είχαν μεταξύ τους.

Η γυναίκα φέρει τραύματα στον λαιμό, πιθανόν με μαχαίρι, ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, φέρει και ο άνδρας. 

Να σημειωθεί ότι στα χέρια του άνδρα βρέθηκε μαχαίρι.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας τα οποία διεξήγαγαν εξετάσεις για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X