ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι φέρνει το νέο χαμηλό βαρομετρικό που θα χτυπήσει την Κύπρο;

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Διπλό φονικό: «Ό,τι έκαμα σε τζιείνον το σπίτι, θα το κάμω στην οικογένειά σου»


Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Ψηφίστηκε η κατάργηση της αλλαγής ώρας από το 2021


Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα το Σάββατο. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι, ενώ στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη, κυρίως την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση και θα κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X