ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη: Απεβίωσε η Εύη Παπαδοπούλου - Πρόεδρος της Europa Donna

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

Απεβίωσε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η Πρόεδρος της Europa Donna, Εύη Παπαδοπούλου.


Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα δημοπρατεί η Τράπεζα Κύπρου (Πίνακες)


Σε ανάρτησή της στο facebook η Europa Donna εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό της Προέδρου της.

Σε ανάρτησή της, η πρώην Πρόεδρος της Europa Donna Στέλλα Κυριακίδου, αναφέρει μεταξύ άλλων «Σήμερα έχασα τη συνοδοιπόρο μου. Περπατήσαμε δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι τα τελευταία 20 χρόνια».

Η κ. Εύη Παπαδοπούλου τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε Πρόεδρος της Europa Donna, ενώ τον περασμένο Απρίλιο, ανακηρύχτηκε ως Επίτιμο Διακεκριμένο Μέλος του Cyprus Institute of Marketing (CIM) 2018, κατά τη διάρκεια των εργασιών του CIM Summit 2018. Η κα Παπαδοπούλου διακρίθηκε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, για τη πολύχρονη της παρουσία στον χώρο του Μάρκετινγκ της κυπριακής εταιρείας με 70 χρόνια δυναμικής ηγετικής παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, «μιας από τις πιο παλιές Κυπριακές εταιρείες που έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί πετυχημένα με μοναδικά προϊόντα και στη διεθνή σκακιέρα και είναι εδώ για να μείνει για ακόμη 70 και περισσότερα χρόνια» όπως δηλώνει περήφανα η κα Παπαδοπούλου, αλλά και για την προσωπική της προσφορά ως Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που πρωτοστατεί στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ότι αφορά στον καρκίνο του μαστού, αλλά και για την ιδιότητά της.

Φοίτησε στο Αθηναϊδειον Γυμνάσιο Λεμεσού, ενώ σπούδασε στο Cambridge College of Arts and Technology για το Higher National Diploma και στο Brunel University UK για το ΒSc Economics.

Εργάστηκε στο Department of Trade and Industry για τη δημιουργία information centers for small firms, στο πλαίσιο πανεπιστημιακής εργασίας. Επιπλέον, Από το 1976 εργαζόταν στην οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία KEAN, όπου κατείχε τη θέση marketing director.
Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Βιομηχανικής Ανάπτυξης, επιτροπών της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ, του Curium Rotary Club και του International Young Presidents Organization.

Ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Παπαδόπουλο με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά και δυο εγγόνια.

Το 24News εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους της και τη μεγάλη οικογένεια της ΚΕΑΝ.

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X