ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 76χρονου: Υπέστη έμφραγμα καθώς οδηγούσε

«Έσβησε» στο τιμόνι

Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου και όχι σε οδική σύγκρουση, απεφάνθη η νεκροψία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία διενεργήθηκε χτες μεταξύ των ωρών 12:00 και 13:30 στο νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του αποβιώσαντος 76χρονου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του δεν προκλήθηκε από τραύματα που υπέστη από την οδική τροχαία σύγκρουση αλλά πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλιού εμφράγματος και επί εδάφους στεφανιαίας νόσου.

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία Πάφου δεν διερευνά θανατηφόρα οδική σύγκρουση αλλά αιφνίδιο θάνατο αφού τα αίτια είναι παθολογικά.

Σημειώνεται πως λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της 20ης Ιουλίου ο Βρετανός οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του στο παλιό δρόμο Πάφου προς Λεμεσό, παρά την περιοχή Χα – Ποτάμι.

Ακολούθως, κτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί και ο οδηγός του να εγκλωβιστεί μέσα σ’ αυτό.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Εξάλλου, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα 30χρονος με ελαφρά τραύματα μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα που επέβαινε ο 30χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ενώ διερχόταν από στροφή επί της Λεωφόρου Πανίκου Χατζηπαναγή στην Πάφο ανατράπηκε στις 03:50 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός φέρει ελαφρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Στον 30χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση