ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 41χρονου

Εντοπίστηκε αναίσθητος στις σκάλες

Φως στα αίτια του θανάτου του 41χρονου που βρέθηκε νεκρός στις 19/9 στις σκάλες έξω από το διαμέρισμά του στην Πάφο, έδειξε η νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παππέτα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού, συνεπεία λιπώδους διήθησης του ήπατος.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές στην Πάφο στις 19/9, μετά από ενημέρωση ότι ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, γύρω στις 11 το πρωί ο 41χρονος Ρώσος, μόνιμος κάτοικος Πάφου, ενημέρωσε τους γείτονες ότι δεν αισθανόταν καλά. Στην συνέχεια γύρω στις 12:30, γείτονες του άτυχου 41χρονου τον βρήκαν αναίσθητο στις σκάλες έξω από το διαμέρισμά του και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Όπως μας ανέφερε η ίδια πηγή, ο 41χρονος κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθώς τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε αριθμός άδειων φιαλών αλκοολούχων ποτών.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Στο σημείο έσπευσαν και μέλη του ΤΑΕ Πάφου για εξετάσεις ενώ όπως μας είπε αστυνομική πηγή από τις εξετάσεις απέκλεισαν ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X