ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο: Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο - Στο Μακάρειο ο 6χρονος

Άλλη μια οικογένεια ντύνεται στα μαύρα, άλλη μια οικογένεια βυθίζεται σε πένθος

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/12), αυτή τη φορά σε δρόμο στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Θύμα της ασφάλτου, ο Γιώργος Φούλιας από το Καϊμακλί, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο, την ώρα που συνέβη το μοιραίο, μαζί με τον 6χρονο γιό του.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 18:00 το βράδυ της Παρασκευής (27/12), στην λεωφόρο Λεμεσού, στο Πέρα Χωρίο, όπου ο 44χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, έχοντας ως συνοδηγό τον 6χρονο υιό του. Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Πέρα Χωρίο, 20χρονη, με συνοδηγό 21χρονη.

 

Στην νεαρή οδηγό, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στο οποίο η ένδειξη ήταν μηδενική. Σημειώνεται ότι ούτε η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Όσον αφορά το παιδί, το οποίο επέβαινε στο όχημα με τον πατέρα του, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X