ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο στις Χαλεπιανές: Νεκρός 38χρονος, χαροπαλεύει η σύζυγός του

Συνελήφθη 66χρονος εμπλεκόμενος οδηγός

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου, με τον θάνατο 38χρονου και τον κρίσιμο τραυματισμό της 42χρονης συζύγου του.


Τραγωδία στη Λεμεσό - Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα του 18χρονου Μάριου


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 18:45 στην οδό Τεύκρου Ανθία με κατεύθυνση τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Λευκωσίας, όταν 66χρονος οδηγός οχήματος, με συνοδηγό την επίσης 66χρονη σύζυγό του, επιχείρησε να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα ερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγό 30χρονο.


Τροχαίο στην Παρεκκλησιά: Κρίσιμα στην Εντατική ο 22χρονος


Εξαιτίας της σύγκρουσης, το όχημα του 30χρονου προσέκρουσε σε όχημα σταθμευμένο σε σημείο στα αριστερά του δρόμου. Το τελευταίο, στο οποίο βρίσκονταν ο 38χρονος και η 42χρονη, ανατράπηκε. Τραγικό αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του 38χρονου και ο κρίσιμος τραυματισμός της 42χρονης, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.


Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος μοτοσικλετιστής


Ο 30χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και η σύζυγος του 66χρονου τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο 66χρονος συνελήφθη, ενώ το άλκοτεστ που διενεργήθηκε είχε μηδενική ένδειξη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X