ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Πάφου: Η μαρτυρία που έχει στα χέρια της η αστυνομία

Νέο θύμα της ασφάλτου ο 38χρονος Δήμος Καμηλάρης

Δημήτρης Λουκά

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή 24/2 με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 38χρονος Δήμος Καμηλάρης. 

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά μαρτυρία που εμπλέκει και δεύτερο μοτοσυκλετιστή που κινείτο μαζί με τον 38χρονο.


Ο αναβιωτής των κυπριακών μαχαιριών που εξόπλισαν και την Επανάσταση του 1821


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο 24NEWS, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαππής, το ενδεχόμενο να υπήρξε και δεύτερη μοτοσικλέτα είναι ορατό.

Όπως μας ανέφερε ο κύριος Τσαππής, η αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρία, η οποία φέρει και δεύτερη μοτοσυκλέτα να κινείτο πλάι στον 38χρονο, ενώ ο άτυχος ο Δήμος φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 

Το χρονικό της νέας τραγωδίας

Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο. Πρόκειται για τον Δήμο Καμηλάρη, ηλικίας 38 ετών κάτοικο Γεροσκήπου, πατέρα διδύμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μοτοσυκλετιστής κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ενώ επέβαινε μοτοσικλέτας επί της Λεωφόρου Ευρώπης γύρω στις 11:00 το πρωί, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και ακολούθως, αφού η μηχανή του κτύπησε σε μεταλλικό πάσσαλο της ΑΗΚ, ανατράπηκε με αποτέλεσμα τoν κρίσιμο τραυματισμό του.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον μοτοσυκλετιστή στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, ο μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση