ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Θανατηφόρο Κοκκινοτριμιθιάς: Τι έδειξε η νεκροτομή του Άθου

Η κατάσταση των τραυματιών των σοβαρών τροχαίων σε Λευκωσία και Λάρνακα

Όπως φαίνεται, από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα εξαιτίας των δύο τροχαίων συγκρούσεων την Τρίτη, σε Λευκωσία και Λάρνακα, καθώς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Κοκκινοτριμιθιάς, ενώ μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο 39χρονος μοτοσικλετιστής στην Λάρνακα.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι, βάσει του δελτίου τύπου της Αστυνομίας, όσον αφορά την Κοκκινοτριμιθιά, εκτός από τον ακαριαίο θάνατο του 37χρονου Άθου Χαραλάμπους, τραυματίστηκαν επίσης η 55χρονη οδηγός του αυτοκινήτου και 28χρονος, ο οποίος επέβαινε στο όχημα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορηθήκαμε από αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς υπέστη κάταγμα πλευρών. Η 55χρονη οδηγός νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα γυναικών του νοσοκομείου, για παρακολούθηση, χωρίς να έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Εξάλλου, διενεργήθηκε σήμερα, Τετάρτη, η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 37χρονου Άθου Χαραλάμπους. Βάσει των ευρημάτων, ο μοτοσυκλετιστής βρήκε τραγικό θάνατο εξαιτίας βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανός ο 39χρονος

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 39χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με αυτοκίνητο, στην Λάρνακα, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο 24News ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, ο 39χρονος σώθηκε χάριν σε δύο σημαντικούς παράγοντες. Ο πρώτος αφορά στην χρήση εγκεκριμένου κράνους ασφαλείας και ο δεύτερος αφορά στην άμεση επέμβαση πολιτών, οι οποίοι τον απομάκρυναν από τα δύο οχήματα, στα οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, μετά την σύγκρουση. Αν δεν συνέβαινε αυτό, ίσως ο 39χρονος να καιγόταν ζωντανός, δήλωσε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Όσον αφορά τα τραύματά του, ο 39χρονος υπέστη κατάγματα αυχένα, λεκάνης, δεξιού ποδιού και πλευρών. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο κ. Χατζηγιασεμή, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, χαρακτήρισε την κατάστασή του σταθερά κρίσιμη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X