ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραύματα και σε ζωτικά όργανα προκάλεσε η «βουτιά – θανάτου» στον άτυχο Παναγιώτη

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Διενεργήθηκε την Τρίτη (24/12) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη Παναγιώτου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (22/12) σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών – Κυπερούντας.

Την νεκροτομή διενήργησε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους και σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του Παναγιώτη οφείλετε σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος.


Αβάστακτος ο πόνος - Το στερνό αντίο στον Παναγιώτη


Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης κηδεύεται την Τρίτη (24/12) και η ώρα 15:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.

Το μοιραίο βράδυ:

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος νέος, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο, που συνέβη την Κυριακή (22/12), στο δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών - Κυπερούντας, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και 20χρονος, επίσης από την Αγλαντζιά.

Γύρω στις 8:10μ.μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ο 20χρονος και ο 21χρονος, είχαν αναχωρήσει με αυτοκίνητο, από εξοχική οικία, όπου διέμεναν με φίλους, στο χωριό Αγίας Ειρήνης Κανναβιών, για να μεταβούν στην Κυπερούντα και έκτοτε δεν ανταποκρίνονταν στα τηλέφωνά τους.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς περιπόλησαν, τον δρόμο Αγίας Ειρήνης Κανναβιών - Κυπερούντας, όπου, γύρω στις 8:30μ.μ., σε σημείο του δρόμου, εντόπισαν σε γκρεμό βάθους 190 μέτρων περίπου, το αυτοκίνητο και τους δύο νεαρούς.


Θανατηφόρο: Εντοπίστηκαν εκτός του οχήματος οι νεαροί - Μαρτυρία φίλων τους


Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία ανέσυραν τους δύο νεαρούς από τον γκρεμό. Διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου, ενώ ο 20χρονος εισήχθη στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, κρίνεται ως σοβαρή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Μόρφου.

Δεν έφεραν ζώνη… Κατανάλωσαν αλκοόλ:

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου, κ. Γιαννάκη Γεωργίου με τον οποίο είχε επικοινωνήσει η ιστοσελίδα μας, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν εκτός του οχήματός τους και μακριά από αυτό.

Ένδειξη που δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι δεν έφεραν ζώνη, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από εξετάσεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του 24news, μαρτυρίες από φίλους του άτυχου 21χρονου και του 20χρονου, αναφέρουν ότι οι δύο τους είχαν καταναλώσει αλκοόλ πριν συμβεί το μοιραίο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X