ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανάσιμα τραύματα σε όλο το σώμα του άτυχου Μάριου

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

24news team

Την σφοδρότητα της σύγκρουσης από την οποία κόπηκε το νήμα της ζωής του άτυχου Μάριου Φωτίου, κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 34χρονου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, που διενήργησε την νεκροτομή, ο θάνατος του 34χρονου πατέρα, επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου, Μάριου Φωτίου, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους έφυγε τόσο πρόωρα σε δυστύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα (11/10) στον κύριο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου.

Ο άτυχος Μάριος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στη Δευτερά.

Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (11/10), στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Μάριος Φωτίου, 34 ετών, από τον Άγιο Επιφάνειο της επαρχίας Λευκωσίας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6:15μ.μ., στον κύριο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη. Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X