ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα πάει από την Κύπρο στο Λίβανο με SUP σε 3 ημέρες – Με την υποστήριξη της Herbalife Nutrition

Σκοπός είναι η οικονομική στήριξη στους πληγέντες στο Λίβανο

Ο Κρίστης Μιχαηλίδης θα κάνει την δική του εντυπωσιακή προσπάθεια με τίτλο «Paddle for Beirut» και στα μέσα Οκτωβρίου θα διασχίσει την απόσταση 200 χιλιομέτρων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου, κωπηλατώντας για 3 συνεχόμενες ημέρες πάνω σε μια σανίδα SUP. Σκοπός είναι να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πολίτες του Λιβάνου και μέσω της δημοσιότητας της προσπάθειας του και να συμβάλλει στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των πληγέντων του Λιβάνου.

Με αυτή τη φιλανθρωπική διαδρομή που γίνεται για τη στήριξη του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου, αποδεικνύει και η Herbalife Nutrition έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας την πρωτοβουλία «Paddle for Beirut», μια ιδέα εμπνευσμένη από τον Κρίστη Μιχαηλίδη.

Μετά την έκρηξη στη Βηρυτό στις 4 Αυγούστου του 2020, παράλληλα με την εξάπλωση του Covid-19 και την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τον Λίβανο τα τελευταία χρόνια, μεγάλοι οργανισμοί, σωματεία και μεμονωμένα άτομα έχουν ευαισθητοποιηθεί, προσφέροντας υποστήριξη στο Λιβανέζικο λαό.

Η Herbalife Nutrition ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για βοήθεια και μέσω του ιδρύματος Herbalife Nutrition Foundation (HNF) βοηθάει στη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των τοπικών προσπάθειών παροχής βοήθειας.

Ταυτόχρονα, η Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου θα είναι αρωγός στην ενέργεια «Paddle for Beirut», με πρωταρχικό σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού και την οικονομική ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου (Lebanon Red Cross), του οργανισμού που έχει αναλάβει να βοηθήσει τους κατοίκους του Λιβάνου, να αποκτήσουν και πάλι την «κανονικότητά» τους.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει μέσω του ιδρύματος Herbalife Nutrition Foundation (HNF), το οποίο έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Σημειώνεται ότι, το HNF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως αυτή στο Λίβανο.

Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία «Paddle for Beirut» θα διατεθεί απευθείας και εξ’ ολοκλήρου στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.paddleforbeirut.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X