ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας τρελάνει ο καιρός!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε θα παρατηρούνται και πάλι αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τρίτης που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X