ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας «πνίξει» η σκόνη

Έρχεται σε αυξημένα ποσοστά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, από το απόγευμα του Σαββάτου, παροδικά αυξημένη την Κυριακή.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Ταινία 24,6 εκ. ευρώ με τον Nicolas Cage γυρίζεται στην Κύπρο


Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X