ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις Λεμεσιανοί στο... στόχαστρο της Αστυνομίας - Τι έκαναν (pic)

Καταζητούνται εδώ και καιρό

24news team

Τέσσερις Κύπριους από την Λεμεσό καταζητεί εδώ και καιρό η Αστυνομία για σοβαρά αδικήματα. Τα στοιχεία τους είναι δημοσιευμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Παρουσιάστηκε ως... μεσάζοντας 

Η Αστυνομία καταζητεί τον Χρίστο Ηλία, 56 ετών, από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην Πάφο, τον Φεβρουάριο του 2018.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 56χρονος φέρεται να παρουσιάστηκε ως μεσάζοντας στην πώληση χωραφιού, καταφέρνοντας να αποσπάσει από τον επίδοξο αγοραστή χρηματικό ποσό συνολικού ύψους €20,000.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806026 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Παρενέβη σε αστυνομική έρευνα

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, τον πιο κάτω εικονιζόμενο. Πρόκειται για τον 50χρονο Νεόφυτο Κωνσταντίνου, από Λεμεσό. Ο 50χρονος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα και απειλής χρήσης βίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 25 Μαΐου, 2020, στην Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τον ψάχνουν για ναρκωτικά

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μαρίνου Πολυδώρου, 45 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τον Δεκέμβριο του 2015 και αφορά την κατάσχεση, μετά από έρευνα σε αποθήκη εταιρίας ταχυμεταφορών, ποσότητας κάνναβης, βάρους 12 κιλών και 945 γραμμαρίων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), στο τηλέφωνο 25-805160 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ψάχνουν τον Παύλου για  83kg καννάβης

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μάθιου Παύλου, 31 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τον Μάρτιο του 2019, όταν εντοπίστηκε, σε εμπορευματοκιβώτια στη Λεμεσό και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 83κιλών και 627 γραμμαρίων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), στο τηλέφωνο 25-805160 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σ.Σ. Το 24news επικοινώνησε με το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, όπου μας επιβεβαίωσε πως τα καταζητούμενα πρόσωπα, εξακολουθούν να αναζητιούνται από τις Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση