ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τελικά κοιμήθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να είναι η μηχανή»

Ξέσπασε η Κύπρια ηθοποιός για τον άδικο θάνατο του Γιώργου

Η Βιολέτα Λόρενς, φίλη του 24χρονου Γιώργου Χρυσοστόμου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, μετά από δυστύχημα με την μοτοσικλέτα του, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.


Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 24χρονου Γιώργου


Μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου, η Βιολέτα έγραψε:

«ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑ;;;; ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ»


Νέο αίμα στην άσφαλτο: Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο


Μετά την κηδεία του άτυχου 24χρονου, η Βιολέτα Λόρενς δεν άντεξε και έγραψε ακόμα ένα σπαρακτικό κείμενο στο προφίλ της, καταρώμενη την μηχανή που πήρε την ζωή από τον αγαπημένο της φίλο:


Κυκλοφοριακό χάος στο Nicosia Mall - Τι λέει η Αστυνομία


«R.I.P. αγάπη μου, Γιωργο μου, καμάρι μου... Πήγες να πάρεις καφέ για να ξυπνήσεις και τελικά κοιμηθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να ειναι η μηχανή που σου πήρε την ζωη. Νιώθω οτι εχάσα και το δικο μου αιμα μαζι σου. Εσύ που μου έδειξες την χαρά της μηχανής εσυ και μου την πήρες. Εσυ που παντα με πείραζες και μου λεγες "Ρε...ξυπνααα", τωρα εσενα ποιος θα σε ξυπνησει μου λες??? ΣΑΓΑΠΩ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση