ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελευταία μέρα για εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά - Πληροφορίες

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Τελευταία ημέρα σήμερα και χωρίς καμία παράταση, θα γίνει η επιβεβαίωση των εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και σε όλες τις τάξεις των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων για τη σχολική χρονιά 2019-2020, σύμφωνα με την Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.).

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, αν για πολύ σοβαρούς λόγους κάποιοι γονείς/κηδεμόνες δεν υπέβαλαν αίτηση για εγγραφή ή μετεγγραφή του παιδιού τους και επιθυμούν να το πράξουν, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους Δευτέρα ή Τρίτη στο οικείο Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας.


Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού - Που αναμένονται βροχές και καταιγίδες


Οι μαθητές/τριες των Δημοτικών και των Ειδικών Σχολείων θα παρουσιαστούν στα σχολεία τους τη Δευτέρα 09.09.2019, για να κατανεμηθούν σε τάξεις/τμήματα ή ομάδες, αντίστοιχα, να πάρουν τα βιβλία τους. Θα παραμείνουν στο σχολείο μέχρι τη 1:05 μ.μ.

Όλα τα παιδιά προδημοτικής ηλικίας 4 8/12 – 5 8/12 χρόνων, καθώς και τα παιδιά κάτω των 4 8/12 χρόνων που φοιτούν και την παρούσα σχολική χρονιά 2018-2019 σε Νηπιαγωγείο, θα αρχίσουν κανονικά τη φοίτησή τους τη Δευτέρα 09.09.2019.

Το πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου για τα παιδιά αυτά θα λειτουργήσει μέχρι τη 1:05 μ.μ.

Τα παιδιά ηλικίας 3 – 4 8/12 χρόνων που δεν φοιτούν σε Νηπιαγωγείο την παρούσα σχολική χρονιά 2018-2019 θα αρχίσουν να φοιτούν σταδιακά, σύμφωνα με το πρόγραμμα φοίτησης του κάθε Νηπιαγωγείου.

Τα συγκεκριμένα παιδιά θα φοιτήσουν με βάση ατομικό κλιμακωτό ωράριο, με σταδιακή, δηλαδή, καθημερινή αύξηση του χρόνου παραμονής τους, μέχρι την πλήρη προσαρμογή τους.

Το πρόγραμμα, όμως, θα λειτουργήσει κανονικά για όλα τα παιδιά, από τις 7:45 π.μ. μέχρι τη 1:05 μ.μ., το αργότερο , ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η προσέλευση όλων των παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X