ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Παπαρίζου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και εμείς... σκουπίδια (pics)

Ας μάθει ο καθένας μας να σέβεται το μέρος στο οποίο βρίσκεται

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη η φιλανθρωπική συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στην Πύλη Αμμοχώστου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να απολαύσει τη γνωστή τραγουδίστρια. 

Η Παπαρίζου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι όμως και ο κόσμος. 

Σε δημοσίευση του, πολίτης, σε γνωστή σελίδα στο Facebook, κάνει λόγο για τα σκουπίδια της επόμενης μέρας που βρίσκονται παντού.

Σύμφωνα με τη δημοσίευσή του, πριν την εκδήλωση, συνεργείο καθαρισμού βρέθηκε στον χώρο για να καθαρίσει και να συλλέξει τις όσες ακαθαρσίες υπήρχαν, οι οποίες δεν ήταν πολλές.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε η συναυλία να εξελιχθεί ομαλά αφήνοντας μια ωραία εντύπωση σε όσους βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη βραδιά.

Δυστυχώς, η επόμενη ημέρα βρήκε τον χώρο της Πύλης Αμμοχώστου να «πνίγεται» στα σκουπίδια.

Η αδιαφορία των παρευρισκομένων ή ίσως η έλλειψη κάδων απορριμμάτων στον χώρο είχε ως αποτέλεσμα όλα τα σκουπίδια να βρεθούν στο πάτωμα δημιουργώντας ένα άσχημο σκηνικό.

Οι εικόνες του χώρου μετά τη συναυλία έκαναν μεγάλη εντύπωση σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους σχολιάζοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και κάνοντας λόγο για την κουλτούρα του Κύπριου πολίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X