ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πολιτικά κόμματα καταδικάζουν την ρατσιστική επίθεση

«Η έρευνα που εξήγγειλε η αστυνομία να μην μείνει στα συρτάρια»

Για ρατσιστική χυδαιολογία και ντροπή κάνουν λόγω τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου σχετικά με το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης στην Λάρνακα και τον διαπληκτισμό μεταξύ των γυναικών. Καταδικαστέα χαρακτηρίζουν τέτοια επεισόδια και συμπεριφορές ενώ τονίζουν ότι αναμένεται η έρευνα της Αστυνομίας να μην μείνει στα συρτάρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕΛ - ΔΗΛΩΣΗ ΕΛ. ΜΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Δήλωση του μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Ελένης Μαύρου για το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης

Η ρατσιστική χυδαιολογία που αποτυπώνεται στο βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, μόνο ντροπή προκαλεί και είναι καταδικαστέα.

Βέβαια, περιστατικά σαν αυτό δεν προκύπτουν από το πουθενά. Ο υφέρπων ρατσισμός στο δημόσιο λόγο, η ατιμωρησία, η μη καλλιέργεια κουλτούρας συμβίωσης και αλληλοσεβασμού είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που γεννούν τέτοια φαινόμενα.

Αναμένουμε η έρευνα που εξήγγειλε η αστυνομία να μην μείνει στα συρτάρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Η ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Υποχρέωση των πολιτών να προστατεύουν την δική τους περιουσία αλλά και των συμπολιτών τους

Σε σχέση με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον διαπληκτισμό γυναικών σε πάρκινγκ ως Κ.Σ.ΕΔΕΚ καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και τονίζουμε πως δεν έχουν θέση σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

Την ίδια ώρα, επειδή η οδηγός του ενός οχήματος φαίνεται να προκάλεσε σοβαρή ζημιά σε άλλο όχημα που βρισκόταν στο πάρκινγκ επιχειρώντας μάλιστα να εγκαταλείψει την σκηνή, κάτι που κατέγραφε με την κάμερα του κινητού της άλλη γυναίκα που αντιλήφθηκε την πρόθεση της και δέχθηκε μάλιστα και την λεκτική επίθεση επειδή βιντεοσκοπούσε, ως Κ.Σ.ΕΔΕΚ θέλουμε να τονίσουμε πως καθήκον και υποχρέωση μας ως πολίτες είναι να προστατεύουμε την περιουσία μας αλλά και των συμπολιτών μας.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Προκαλεί προβληματισμό το βίντεο που αποτυπώνει τη ρατσιστική επίθεση κατά αλλοδαπής γυναίκας στη Λάρνακα.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζουμε κάθε πράξη ρατσιστικής βίας. Ο ρατσισμός είναι φαινόμενο οι αιτίες του οποίου πρέπει να παταχθούν και άρα πρέπει όλοι να επαυξήσουμε τις αντιστάσεις μας απέναντί του.

Ορθώς πράττει η αστυνομία και εξετάζει ενδελεχώς τα γεγονότα, το πόρισμα των οποίων θα αναμένουμε και εμείς

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X