ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην σορό της Λεμεσού

Φέρεται να ανήκει στην Μαρούλα Κυριάκου

Διενεργήθηκε σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό που φέρεται να ανήκει στην Μαρούλα Κυριάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα αίτια θανάτου της είναι παθολογικά ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρισκόταν το πτώμα δεν μπορούν να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια. Παράλληλα αποκλείονται οι σκελετικές κακώσεις που θα συνεπάγονταν την εγκληματική πράξη εναντίον της.

Η ταυτότητα της γυναίκας θα ταυτοποιηθεί με την επιστημονική μέθοδο DNA, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η σορός.


Καταγγελία για Μαρούλλα: Τα θέματα ψυχικής υγείας, ο καρκίνος και ο στραγγαλισμός του συζύγου της


Η σορός εντοπίστηκε από μέλη της εθελοντικής ομάδας "Διάσωση Ζωής - Πρώτοι Βοηθοί" και μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, που επιχειρούσαν στην περιοχή για εντοπισμό της 79χρονης Μαρούλας Κυριάκου, η οποία ελλείπει από την οικία της από την 1η Αυγούστου.

Η ίδια, είχε επισκεφθεί, το πρωί της 1ης Αυγούστου, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και το απόγευμα της ίδια μέρας έλαβε εξιτήριο. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης και μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, έλαβε εκ νέου εξιτήριο. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν και σχετική καταγγελία στην Αστυνομία έκαναν, το βράδυ του Σαββάτου, συγγενικά της πρόσωπα.

"Με τον εντοπισμό της σορού, η σκηνή αποκλείστηκε, κλήθηκε ιατροδικαστής η Αγγελική Παπέττα καθώς και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία και περισυλλογή τεκμηρίων, για διευκόλυνση των αστυνομικών εξετάσεων".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X