ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα 10 καλύτερα παιδικά βιβλία που πρέπει να διαβάσεις στο Read

Είναι δύσκολο να κλειδώσεις τους μικρούς μας φίλους στο σπίτι αλλά όχι και ακατόρθωτο

Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της καραντίνας με τα σχολεία να είναι κλειστά και τον περιορισμό όλης της οικογένειας στο σπίτι εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Είναι δύσκολο να κλειδώσεις τους μικρούς μας φίλους στο σπίτι αλλά όχι και ακατόρθωτο. Υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι γονείς και τα παιδιά για να περάσουν ευχάριστα δημιουργικό χρόνο. Μπορείτε να παίξετε μαζί τους, να ζωγραφίσετε, να τους εντάξετε στις δουλειές του σπιτιού ή να διαβάσετε όλοι μαζί κάποιο παιδικό βιβλίο ή παραμύθι.

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, μάς προτείνει παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους γι’ αυτές τις δύσκολες ημέρες του περιορισμού στο σπίτι.

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας κι άλλες ιστορίες- Oscar Wilde

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Όσκαρ Ουάιλντ. Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα στο άγαλμα ενός πρίγκιπα και ενός χελιδονιού, που αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ επάνω του. Το άγαλμα παρατηρεί τον κόσμο και ανακαλύπτει τη φτώχεια, την ασχήμια, τη διαφθορά και την υποκρισία. Κάθε βράδυ δακρύζει για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω του. Μαζί αποφασίζουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι Μύθοι του Αισώπου - Αίσωπος

Οι μύθοι που αποδίδονται στον Αίσωπο, έναν σκλάβο μυθοποιό και μυθογράφο της αρχαίας Ελλάδας που έζησε μεταξύ 620 και 560 π.Χ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X