ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα - Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ την Τρίτη αναµένεται παροδικά ασθενής χαµηλή πίεση. Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται το βράδυ της Πέµπτης.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Νωρίς το πρωί θα υπάρχει παγετός στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ και το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη και τοπικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών, το πρωί, αλλά το απόγευµα και το βράδυ αναµένονται τοπικά βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση, κατά διαστήµατα.

Την Τετάρτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές ελαφρές βροχές ή και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευµα και το βράδυ. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται κατά διαστήµατα χιονόπτωση, ενώ τη νύκτα αναµένονται τοπικά πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεµοι.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη, για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή άνοδο.Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 77 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X