ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον «πάγο» η Κύπρος - Τσουχτερό το κρύο!

Βροχές και χιόνια στο «μενού» του καιρού

Ψηλή πίεση και ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι και αύριο.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 66 εκατοστά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια που θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και γύρω στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές των ημιορεινών αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κατά διαστήματα, καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να επικρατεί παγετός, ενώ νωρίς το πρωί παγετός θα υπάρχει και σε περιοχές των ορεινών.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κατά διαστήματα, καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικά παροδικές βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικά παροδικές βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Στη θερμοκρασία δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στη θερμοκρασία δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X