ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Βροχές, καταιγίδες και χιόνια (live εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βαρομετρικό χαμηλό κινείται ανατολικά, ενώ σταδιακά, από απόψε το βράδυ, ψηλή πίεση αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανόν να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ σταδιακά μέχρι αργά το απόγευμα, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και βόρεια παράλια, αρχικά θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, για να καταστεί σταδιακά αργά το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Στα ανατολικά και νότια παράλια η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος από το μεσημέρι και μετά, κυρίως από ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X