ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για τον φόνο του Λεωνίδη

Τους συνέλαβαν στα κατεχόμενα

Η «αστυνομία» των κατοχικών αρχών συνέλαβε χθες βράδυ στα κατεχόμενα τέσσερα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για το φόνο του Ερνέστο Λεωνίδη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς την Πέμπτη το μεσημέρι (8/2) στην ταβέρνα «Το Κοκοράκι», επί της λεωφόρου Γεωργίου Α' στην Γερμασόγεια.

Φόνος Λεωνίδη: Πληροφορίες για σύλληψη των δολοφόνων του στα κατεχόμενα

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, και οι τέσσερις προσήχθησαν σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου» για παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου και εκρηκτικών υλών, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, τα ύποπτα πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα καταζητούμενων για τη διάπραξη φόνου.

Τι λέει ο συμπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα

Δεν είναι βέβαιο ότι οι τέσσερις που συνελήφθησαν από την "αστυνομία" σχετίζονται με φόνο που διαπράχθηκε στις ελεύθερες περιοχές τον περασμένο Φεβράρη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο συμπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής για το έγκλημα, Χακκί Ονέν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ονέν, όταν έγινε το έγκλημα, οι "ελληνοκυπριακές αρχές" είχαν διαβιβάσει πληροφορίες στην επιτροπή και ότι οι έρευνες, μετά και την σύλληψη των τεσσάρων, συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X