ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συλλήψεις ανηλίκων: Φωτιές, πετροβολισμός και ναρκωτικά

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Λεμεσό

Μεταξύ των ωρών 8μ.μ., χθες και 4 το πρωί σήμερα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για πάταξη αδικημάτων νεανικής παραβατικότητας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκε αριθμός εκκλησιών σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Επισκοπή, εντοπίστηκε και συνελήφθη 17χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδίκημα που αφορά αλήτες και περιπλανώμενους.


Μιτσερό: Ο «Ορέστης» ανάμεσα στους νέους συλληφθέντες;


Επίσης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργήθηκαν σε περιοχή της Μέσα Γειτονιάς, μετά από πληροφορία ότι νεαροί είχαν ανάψει φωτιά, εντοπίστηκε αριθμός νεαρών προσώπων, τα οποία στη θέα των μελών της Αστυνομίας έριξαν πέτρες προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο μπροστινό μέρος του υπηρεσιακού οχήματος. Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθηκαν τρεις 17χρονοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων, για αδικήματα που αφορούν αλήτες και περιπλανώμενους και άναμμα φωτιάς χωρίς άδεια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ανακόπηκε επίσης αριθμός οχημάτων για έλεγχο. Όχημα το οποίο ανακόπηκε σε χώρο στάθμευσης της εκκλησίας Αποστόλου Λουκά, στο Κολόσσι, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 0,6 γραμμαρίου και ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο συνοδηγός του οχήματος, καθώς και άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία σε δεύτερο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας κλήθηκαν για εξετάσεις στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, από αναχώρησαν στη συνέχεια αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο εναντίον τους.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πόλης Λεμεσού και Επισκοπής και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X