ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο Τράγκολας: «Την συνομιλία με τον δύτη την ακούσαμε 4 φορές»

Όλα όσα δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών

Αυλαία στις έρευνες για ανεύρεση των θυμάτων του 35χρονου καθ΄ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, δόθηκε χθες μετά και τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

Ο επικεφαλής των επίμονων και επίπονων ερευνών, Μάρκος Τράγκολας, μιλώντας στην ΕΡΤ και στον Σπύρο Χαριτάτο ανέφερε ότι «νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση διότι ο κύκλος των ερευνών έκλεισε με 100% επιτυχώς, χάρη στις στις προσπάθειες, την υπομονή, την αντοχή στις πιέσεις και σίγουρα το πιο δυνατό όπλο είναι η δύναμη της ψυχής».

Ο κύριος Τράγκολας κληθείς να σχολιάσει την συνομιλία του υπεύθυνου της ιδιωτικής εταιρίας με τον δύτη, όταν εντοπίστηκε η μικρή Sierra ανέφερε «αυτή τη συνομιλία την ακούσαμε 4 φορές. Οι δύτες ανέσυραν και τις 4 σορούς με τον ίδιο τρόπο. Ιδιαίτερα χθες, η κατάδυση παρόλο του ότι δεν επηρεαζόταν ο δύτης, έγινε εν μέσω ισχυρής βροχής και καταιγίδας. Χθες, επρόκειτο για το παιδί, υπήρχαν και κάποιες ανησυχίες ότι θα ήταν δύσκολο να βρούμε τη σορό. Έγινε κατορθωτό και ανασύρθηκε η σορός από τον Πάμπο και έτσι έκλεισε και το κεφάλαιο Λίμνη Ξυλιάτου. Τώρα πλέον νιώθουμε «περηφάνια» αλλά πάνω απ’ όλα ευχαρίστηση για τους λόγους που προανέφερα»..

Δείτε όλα όσα δήλωσε 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X