ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο Τράγκολας - «Καταλάβαμε ότι ήταν το μωρό, είδα τον χειριστή να δακρύζει» (vids)

Εξήγησε τον τρόπο που διεξάγονται οι έρευνες

Η υπόθεση «Ορέστη» έχει σοκάρει την Κυπριακή κοινωνία, τόσο η φρικαλέα δράση του όσο και οι εντατικές έρευνες για εντοπισμό των σορών που αγνοούνται μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Πίσω από τις σαρωτικές και πολύωρες έρευνες βρίσκονται τα μέλη όλων των αρμόδιων υπηρεσιών που απαρτίζουν την ομάδα εκείνη που έχει αναλάβει το δύσκολο ομολογουμένως έργο να εντοπίσει τα πτώματα που ξεφορτώθηκε ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος.


Κατεχόμενα: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 40χρονης - Είναι θύμα του «Ορέστη»;


Οι ήρωες αυτοί έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με την φρίκη.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ως σωστός αρχηγός δεν έλειψε στιγμή από τις λίμνες του θανάτου.

Το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ, Πρώτη Ενημέρωση και τα όσα είπε άκρως συγκλονιστικά.

Ο κ. Τράγκολας εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι έρευνες αλλά και για το ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια ήταν τα συναισθήματα μετά τον εντοπισμό της δεύτερης βαλίτσας ανέφερε «μας είπε περίπου το μέγεθος της βαλίτσας,  50 εκατοστά, αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό, οπότε καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που πήγαζαν από αυτήν την πληροφορία».

Εν συνεχεία τόνισε «είδα τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει. Τότε κατάλαβα πως είχαμε δίπλα μας έναν σωστό συνεργάτη, με αισθήματα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X