ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχεδόν καύσωνας σήμερα - Πού έφτασε η θερμοκρασία

Έρχεται πτώση και αλλάζει το σκηνικό

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πρωταράς: Μυστηριώδης άνδρας κόβει μαλλιά γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο


Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί, στα παράλια, γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στο εσωτερικό και τα ορεινά θα παραμείνει λίγο πιο πάνω.


Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη - Η πρώτη του αντίδραση


Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Στα ύψη ο υδράργυρος, τέλη Σεπτεμβρίου

Παρά το ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του πρώτου μήνα του Φθινοπώρου, ο καιρός κάθε άλλο παρά φθινοπωρινός μοιάζει. Οι θερμοκρασίες την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου έφτασαν ένα βήμα πριν από τον... καύσωνα, κυρίως στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα η θερμοκρασία έφτασε τους 38 βαθμούς, ωστόσο η υγρασία παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε τον πίνακα με τις θερμοκρασίες σε όλες τις πόλεις:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X