ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σώμα Ακριτών - Μαθήματα ζωής από τα παιδιά

Εκδήλωση αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης

Εκδήλωση αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης στο πνεύμα των Χριστουγέννων από τα παιδιά του Σώματος AKPITΩN, στο Καιμακλί.

Μαθαίνουν από μικρά τα οφέλη της προσφοράς και της φιλανθρωπίας, που είναι τεράστια. Πριν από λίγες μέρες έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και τα μοίρασαν στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε διάφορες στέγες στην περιοχή τόσο της Αγλαντζιάς όσο και στο Καιμακλί. Κράτησαν συντροφιά και είπαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα με την έκπληξη που τους επιφύλαξαν τα Ακριτάκια.

Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα βγήκαν στους δρόμους στο Καιμακλί και είπαν τα κάλαντα στις γειτονιές, κάνοντας κάλεσμα στην ετήσια αιμοδοσία που διοργανώθηκε για 15η χρονιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και κατάφεραν την συλλογή 47 μονάδων αίματος. Παράλληλα έξω από την λέσχη γινόταν προσπάθεια για συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ψήνοντας και πουλώντας διάφορα εδέσματα.

Όπως μας ανέφεραν οι αρχηγοί τους Σώματος Ακριτών, τα παιδιά ευχαριστήθηκαν στο έπακρο κάθε φιλανθρωπική δραστηριότητα και υποσχέθηκαν πως θα βρίσκουν συνεχώς τρόπους να βοηθούν τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, που χρειάζονται στήριξη και καθοδήγηση για να βγουν από δύσκολες καταστάσεις, που έχουν χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X