ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους δρόμους η Αστυνομία - Οι καταγγελίες

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν χθες βράδυ σε όλη την Κύπρο, οι οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, στην επαρχία Λευκωσίας, στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της νεανικής παραβατικότητας, διεξήχθη επιχείρηση στις περιοχές Προδρόμου, Γρίβα Διγενή και Νίκης, όπου προέκυψαν 33 τροχαίες καταγγελίες, κατακρατήθηκαν δύο μοτοσικλέτες μεγάλου Κυβισμού, ενώ συνελήφθη και ένα πρόσωπο για το αδίκημα της μαχαιροφορίας.

Επίσης, παγκύπρια διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 269 οχήματα και 374 επιβαίνοντες, όπου προέκυψαν 224 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από αρτοποιεία, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.ά, ενώ ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη των διαρρήξεων και των κλοπών. Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά για τη διαπίστωση παραβίασης των διαταγμάτων σε σχέση με τη διάδοση του κορωνοϊού. Οι έλεγχοι της Αστυνομίας, τόσο για την πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, όσο και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X