ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία - Μικρή πτώση τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που την Δευτέρα και την Τρίτη πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X