ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους 31 βαθµούς η θερμοκρασία - Αναμένεται μικρή άνοδος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και παροδικά το απόγευµα, στα νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Παροδικά θα εµφανίζονται και αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι το Σάββατο, για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά. Την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος της θερµοκρασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X