ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους 30 βαθμούς αγγίζει σήμερα ο υδράργυρος

Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα, κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα, μέχρι και την Παρασκευή.

Σήμερα θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση στο εσωτερικό, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα στα δυτικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, αλλά το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και τοπικές βροχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και ως επί το πλείστον στα ορεινά, το εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X