ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο πακέτο οι συλληφθέντες για το πακέτο κοκαΐνης στη Λεμεσό

Πώς τους εντόπισε η ΥΚΑΝ

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 40χρονου και 26χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες σε σχέση με τον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων, που έφτασε μέσω ταχυδρομείου.

Το ταχυδρομικό πακέτο έφτασε την Πέμπτη, από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, και χθες έγινε ελεγχόμενη παράδοση του στον 40χρονο παραλήπτη του, ο οποίος συνελήφθη επ` αυτοφώρω.

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος θεάθηκε να περιφέρεται ύποπτα και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της ΥΚΑΝ επιχείρησε να διαφύγει με την μοτοσικλέτα του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη του, αφού η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με δυο οχήματα, ένα από τα οποία περιπολικό της Αστυνομίας.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου φέρεται να παραδέχθηκαν ενοχή σε αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Εναντίον του 26χρονου διερευνώνται επίσης τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς άδεια, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς προστατευτικό κράνος και μη εγγεγραμμένης μοτοσικλέτας, ενώ βρέθηκε με θετική ένδειξη σε έλεγχο ναρκοτέστ που του διενεργήθηκε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκαν σήμερα, ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη προσωποκράτηση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X