ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί οι τρεις συλληφθέντες - Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά

Τέθηκαν υπό κράτηση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την εξαήμερη κράτηση των προσώπων ηλικίας 35, 42 και 32 ετών, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με παράνομη κατοχή ναρκωτικών και κατοχή με σκοπό την προμήθεια.

Οι τρεις συνελήφθησαν γύρω στις 8 χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας, μετά από έρευνα σε αυτοκίνητο, που οδηγείτο από 35χρονο κάτοικο Λευκωσίας και δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγείτο από 42χρονο, έχοντας ως συνοδηγό 35χρονη και οι δύο από την επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, φέρεται να εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 35χρονου μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης, τρία σκεύη καπνίσματος με ίχνη μεθαμφεταμίνης και χρηματικό ποσό.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του 42χρονου, η Αστυνομία αναφέρει ότι εντοπίστηκε συσκευασία που περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη βάρους 625 γραμμαρίων περίπου και δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1,5 κιλό άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη. Σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 42χρονος, φέρεται να εντοπίστηκε επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων περίπου, ένα δισκίο που πιστεύεται ότι είναι ecstasy και μικρή ποσότητα ουσίας που μοιάζει με ρητίνη κάνναβης, καθώς και χρηματικό ποσό.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X