ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί 16χρονος και 18χρονος - Τι έκαναν

Συνεχίζονται οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού

Διατάγματα κράτησης για περίοδο εφτά ημερών εξέδωσε σήμερα εναντίον 16χρονου και 18χρονου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ληστείας και τριών υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Λεμεσό.

Ο 16χρονος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, βάση Δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα χθες, σε καφετέρια στην Λεμεσό.

Ανακρινόμενος στην παρουσία του πατέρα του, ο 16χρονος ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, τη διάπραξη της ληστείας, την κλοπή χρημάτων από κερματοδέκτη που παραβίασε, στις 23 Σεπτεμβρίου, σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης στην Λεμεσό, την κλοπή περιουσίας σε καφετέρια στην Λεμεσό, στις 4 Οκτωβρίου και την κλοπή περιουσίας σε καφετέρια, επίσης στην Λεμεσό, στις 6 Οκτωβρίου. Εναντίον του 16χρονου εκδόθηκε νέο Δικαστικό ένταλμα, με το οποίο αυτός συνελήφθη, για διερεύνηση και των τριών υποθέσεων κλοπής.

Στοιχεία προέκυψαν και εναντίον του 18χρονου υπόπτου για τη διάπραξη των υποθέσεων κλοπής περιουσίας στις δύο καφετέριες και της υπόθεσης κλοπής χρημάτων από κερματοδέκτη, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί, επίσης με Δικαστικό ένταλμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X