ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί 40χρονος για υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 40 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Γ.Κ.Η.Ε., εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 40χρονος, μέσω του διαδικτύου, αποκτούσε πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Χθες μέλη του Γ.Κ.Η.Ε. και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα στην οικία του υπόπτου, κατά την οποία εντόπισαν στην κατοχή του αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο και από την οικία του παραλήφθηκαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων, για να τύχουν δικανικής εξέτασης, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και οκτώ σκληροί δίσκοι φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων.

Σήμερα ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X