ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί 16χρονος για διάρρηξη σχολικού κτιρίου και κλοπή

Υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 16χρονου για υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτιρίου και κλοπή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτοικος Πάφου 16 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ, εντός σχολικού κτιρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Συγκεκριμένα γύρω στις 8μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε σχολικό κτίριο στην Πάφο για έρευνα, μετά από ενημέρωση ότι ήχησε ο συναγερμός του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αριθμός σχολικών αιθουσών είχαν παραβιαστεί, ενώ στην οροφή εντοπίστηκε ο 16χρονος.

Εναντίον του 16χρονου, ο οποίος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, από τις αίθουσες που παραβιάστηκαν, δεν φαίνεται να έχει κλαπεί οτιδήποτε, πέραν από δέσμες κλειδιών των αιθουσών, οι οποίες εντοπίστηκαν στη συνέχεια στην αυλή του σχολείου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση