ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο φως τα αίτια του θανάτου του άτυχου Άντυ

Έχασε τη ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού, του άτυχου 56χρονου Άντυ Ευαγγελή, κάτοικου Δερύνειας, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 56χρονου οφείλεται στις πολλαπλές κακώσεις σώματος και κατάγματα.

Την νεκροτομή διενήργησε η Αγγελική Παππέτα. 

Έτσι σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα 

Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη περιοχή Βασιλικού με θύμα τον Άντυ Ευαγγελή, 56 χρόνων κάτοικο Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα το πρωί της Τρίτης 17/12, λήφθηκε μήνυμα για εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης γεννήτριας από φορτηγό αυτοκίνητο, με τη βοήθεια γερανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποκόπηκε το συρματόσχοινο του γερανού, με αποτέλεσμα να πέσει το μεταλλικό άγκιστρο και να κτυπήσει στο κεφάλι και τον ώμο, τον οδηγό του φορτηγού, ηλικίας 56 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, το απόγευμα ο Ευαγγελή υπέκυψε στα τραύματα του.

Στη σκηνή μετέβησαν από το πρωί μέλη της Αστυνομίας και μέλη του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος ήταν υπάλληλος εταιρείας που εκτελούσε εργασίες ως υπεργολάβος άλλης εταιρείας με την οποία έχει συνάψει συμβόλαιο η ΑΗΚ. Από την πλευράς της η ΑΗΚ αναφέρει ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και ελέγχονται επί καθημερινής βάσεως στις εγκαταστάσεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X