ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Σήφη: Με πλαστή ταυτότητα πέρασε στα κατεχόμενα; (pic, vid)

Τι αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα

Δημήτρης Λουκά

Συνεχίζονται οι αναφορές από τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης για την σύλληψη του Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστός ως «Σήφης».

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο, κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, εντοπίστηκαν δυο πιστόλια, 100 σφαίρες καθώς και μια πλαστή ταυτότητα. Ο 40χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ερωτήματα προκύπτουν για την πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στην κατοχή του. Το σενάριο να πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές δείχνοντάς την, είναι κάτι που δεν ξεκαθαρίστηκε μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Σήφης οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώπιον του «δικαστηρίου», το οποίο διέταξε την κράτηση του για μια ήμερα.

Η σύλληψη του και η αναμονή των κυπριακών αρχών 

Στα χέρια της «αστυνομίας» του κατοχικού καθεστώτος βρίσκεται από χθες, ο καταζητούμενος από την Αστυνομία Κύπρου, Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστός ως «Σήφης».


Η Κύπρος ξεπέρασε και την Μαγιόρκα - Γιατί μας προτιμούν οι Ευρωπαίοι (Πίνακας)


Η Αστυνομία Κύπρου είχε πληροφορηθεί για την σύλληψη του καταζητούμενου, ενώ σε αναμονή βρίσκονται οι κυπριακές αρχές για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την παράδοσή του. 

Πληροφορίες του 24News ανεφέραν ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Αμμοχώστου, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και αριθμός σφαιρών.

Η Αστυνομία καταζητούσε τον 40χρονο, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, που διεπράχθη περί τα τέλη Νοεμβρίου στην Λευκωσία, καθώς και για την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης σε διαμέρισμα στην Λευκωσία.

Να θυμίσουμε πως για την υπόθεση των ναρκωτικών η αστυνομία συνέλαβε το «Αλεξούι» και τον έθεσε υπό κράτηση για πέντε μέρες.

Εναντίον του 40χρονου Ιωσήφ εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X