ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πάει για ανθρωποκτονία ο 27χρονος - Ποιες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Σε απευθείας δίκη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα, ο 27χρονος ο οποίος συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου, μετά από παραβίαση τοίχου και παραθύρου του «φρουρίου» του στην Ανθούπολη.

Ο 27χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δική στο Κακουργιοδικείου στις 11/4, η ώρα 9 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί στις 10/2/17 σε τρία χρόνια φυλάκιση για κατοχή φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια.

Θα παραμείνει υπό κράτηση ο κατηγορούμενος μέχρι την δίκη του.

Κατηγορίες 

Κατοχή και προμήθεια φαρμάκου
Κατοχή απαγορευμένης ουσίας
Αδίκημα της καταστροφής τεκμηρίου

Να σημειωθεί ότι το αδίκημα της ανθρωποκτονίας αποσύρθηκε.

Το «ντου» της Αστυνομίας και το γκρέμισμα του «φρουρίου»

Μέλη της ΥΚΑΝ και του ΕΑΟ έκαναν έφοδο στην οικία – φρούριο του 27χρονου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ο ύποπτος και αφού του επιστήθηκε η προσοχή στον νόμο αυτός απάντησε «Δεν ξέρω έτσι πράματα».

Ο 27χρονος με το που αντιλήφθηκε την προσπάθεια των μελών του ΕΑΟ να εισέλθουν στην οικία του άναψε ξυλόσομπα και προσπάθησε να καταστρέψει τεκμήρια.

Στην οικία του μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 70 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων, 5 χειροποίητα τσιγάρα με καπνό και κάνναβη. Εντοπίστηκαν επίσης μεγάλος αριθμός μη χρησιμοποιημένων συρίγγων οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω σύριγγες είναι του ίδιου τύπου με αυτές που βρέθηκαν δίπλα στον 35χρονο.

Επίσης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 7515 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 2619 ευρώ σε κέρματα, καθώς και αριθμός χρυσαφικών, ενώ βρέθηκαν μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων, κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάρτες κινητών τηλεφώνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X